Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50132

Title: Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба
Other Titles: Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Сцібайло, Р. О.
Lialyk, A. T.
Stsibailo, R. O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба / Анастасія Тарасівна Лялик, Р. О. Сцібайло // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Сцібайло Р. О. Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 33.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A. T., & Stsibailo, R. O. (2025). Perspektyvy vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny v tekhnolohii pshenychnoho khliba [Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 33. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A. T., Stsibailo R. O. (2025) Perspektyvy vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny v tekhnolohii pshenychnoho khliba [Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 33 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Sep-2025
Date of entry: 28-Okt-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 33
Start page: 33
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50132
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423
https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164
https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html
References (Ukraine): 1. The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423 (дата звернення 15.09.2025).
2. Досвід використання дикорослої сировини в технології кулінарної продукції URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164 (дата звернення 15.09.2025)
3. The use of wild medicinal raw materials in food production URL:https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html (дата звернення 15.09.2025).
References (International): 1. The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423 (Date of appeal 15.09.2025).
2. Dosvid vykorystannia dykorosloi syrovyny v tekhnolohii kulinarnoi produktsii URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164 (Date of appeal 15.09.2025)
3. The use of wild medicinal raw materials in food production URL:https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html (Date of appeal 15.09.2025).
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.