Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126

Tytuł: Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції
Inne tytuły: Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Цимбаліста, В. І.
Karpyk, G. V.
Tsymbalista, V. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції / Галина Вікторівна Карпик, В. І. Цимбаліста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 26. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Карпик Г. В., Цимбаліста В. І. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 26.
Bibliographic citation (APA): Karpyk, G. V., & Tsymbalista, V. I. (2025). Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 26. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Karpyk G. V., Tsymbalista V. I. (2025) Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 26 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.661
Strony: 1
Zakres stron: 26
Główna strona: 26
Strona końcowa: 26
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, Р. 838–841.
2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136–141.
References: 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, R. 838–841.
2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136–141.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi