Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
| dc.contributor.author | Цимбаліста, В. І. | |
| dc.contributor.author | Karpyk, G. V. | |
| dc.contributor.author | Tsymbalista, V. I. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:37Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції / Галина Вікторівна Карпик, В. І. Цимбаліста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 26. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126 | - |
| dc.format.extent | 26 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції | |
| dc.title.alternative | Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.661 | |
| dc.relation.references | 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, Р. 838–841. | |
| dc.relation.references | 2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136–141. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, R. 838–841. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136–141. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 26 | |
| dc.citation.epage | 26 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Карпик Г. В., Цимбаліста В. І. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 26. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Karpyk, G. V., & Tsymbalista, V. I. (2025). Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 26. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Karpyk G. V., Tsymbalista V. I. (2025) Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 26 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Karpyk_G_V-Fast_food_and_mineral_imbalance_26.pdf | 275,41 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Karpyk_G_V-Fast_food_and_mineral_imbalance_26__COVER.png | 452,91 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!