Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126

Title: Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції
Other Titles: Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Цимбаліста, В. І.
Karpyk, G. V.
Tsymbalista, V. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції / Галина Вікторівна Карпик, В. І. Цимбаліста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 26. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Карпик Г. В., Цимбаліста В. І. Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 26.
Bibliographic citation (APA): Karpyk, G. V., & Tsymbalista, V. I. (2025). Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 26. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Karpyk G. V., Tsymbalista V. I. (2025) Fastfud i mineralnyi dysbalans: naslidky dlia orhanizmu ta mozhlyvosti korektsii [Fast food and mineral imbalance: consequences for the body and strategies for correction]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 26 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-sze-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 26
Start page: 26
End page: 26
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50126
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, Р. 838–841.
2. Карпик Г.В., Вічко О.І., Копчак Н.Г., Швед. О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022. С.136–141.
References (International): 1. Levings J. L., Gunn J. P. The imbalance of sodium and potassium intake: implications for dietetic practice. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 114(6), 2014, R. 838–841.
2. Karpyk H.V., Vichko O.I., Kopchak N.H., Shved. O.V. Osoblyvosti vyrobnytstva bulochnykh vyrobiv z Rheum L. Khimiia, tekhnolohiia rechovyn ta yikh zastosuvannia. Kharchovi tekhnolohii. Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, Issue 2, No 5, 2022. P.136–141.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!