Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104

Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк – Тернопіль : ТНТУ, 2025. 28 с.
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 14-жов-2025
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Кількість сторінок: 28
Опис: Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р.
Зміст: Вступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення якості сировини для виробництва крафтової олії ...5 Лабораторна робота №2 Визначення показників якості олії ...10 Лабораторна робота №3 Контроль якості маргарину ...17 Лабораторна робота №4 Технологія виготовлення майонезу з додаванням рослинних крафтових олій ...23 Список використаних інформаційних джерел...28
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2025
Перелік літератури: 1. ДСТУ 4465:2005. Маргарин. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.
2. ДСТУ 4463:2005. Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.
3. ДСТУ 4487:2005. Майонези. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.
4. ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.
5. Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести). 2-ге вид. доп.: ч. 2, підручник. / С. І. Бухкало К.: Центр навчальної літератури, 2018. 108 с.
6. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання): Підручник. К.: Центр навчальної літератури, 2019. 832 с.
7. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2 / уклад. Ф.В. Перцевой, В.І. Ладика, П.П. Пивоваров, Н.Г. Гринченко, Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, О.Ю. Мельник, О.В. Котляр, Т.І. Маренкова, С.Б. Омельченко, С.П. Боковець Х. : СНАУ, 2021. 203 с.
8. Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с.
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf1,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
cover.jpg614,73 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора