Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-14T11:35:12Z | - |
dc.date.available | 2025-10-14T11:35:12Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк – Тернопіль : ТНТУ, 2025. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104 | - |
dc.description | Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення якості сировини для виробництва крафтової олії ...5 Лабораторна робота №2 Визначення показників якості олії ...10 Лабораторна робота №3 Контроль якості маргарину ...17 Лабораторна робота №4 Технологія виготовлення майонезу з додаванням рослинних крафтових олій ...23 Список використаних інформаційних джерел...28 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2025 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.format.pages | 28 | - |
dc.relation.references | 1. ДСТУ 4465:2005. Маргарин. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. ДСТУ 4463:2005. Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. ДСТУ 4487:2005. Майонези. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести). 2-ге вид. доп.: ч. 2, підручник. / С. І. Бухкало К.: Центр навчальної літератури, 2018. 108 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання): Підручник. К.: Центр навчальної літератури, 2019. 832 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2 / уклад. Ф.В. Перцевой, В.І. Ладика, П.П. Пивоваров, Н.Г. Гринченко, Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, О.Ю. Мельник, О.В. Котляр, Т.І. Маренкова, С.Б. Омельченко, С.П. Боковець Х. : СНАУ, 2021. 203 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 1,9 MB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
cover.jpg | 614,73 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları