Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2025-10-14T11:35:12Z-
dc.date.available2025-10-14T11:35:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк – Тернопіль : ТНТУ, 2025. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104-
dc.descriptionМетодичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення якості сировини для виробництва крафтової олії ...5 Лабораторна робота №2 Визначення показників якості олії ...10 Лабораторна робота №3 Контроль якості маргарину ...17 Лабораторна робота №4 Технологія виготовлення майонезу з додаванням рослинних крафтових олій ...23 Список використаних інформаційних джерел...28uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2025uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages28-
dc.relation.references1. ДСТУ 4465:2005. Маргарин. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4463:2005. Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4487:2005. Майонези. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005.uk_UA
dc.relation.references5. Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести). 2-ге вид. доп.: ч. 2, підручник. / С. І. Бухкало К.: Центр навчальної літератури, 2018. 108 с.uk_UA
dc.relation.references6. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання): Підручник. К.: Центр навчальної літератури, 2019. 832 с.uk_UA
dc.relation.references7. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2 / уклад. Ф.В. Перцевой, В.І. Ладика, П.П. Пивоваров, Н.Г. Гринченко, Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, О.Ю. Мельник, О.В. Котляр, Т.І. Маренкова, С.Б. Омельченко, С.П. Боковець Х. : СНАУ, 2021. 203 с.uk_UA
dc.relation.references8. Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf1,9 MBAdobe PDFGöster/Aç
cover.jpg614,73 kBJPEGGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları