Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104
Título: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» |
Autor: | Кравченюк, Христина Юріївна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк – Тернопіль : ТНТУ, 2025. 28 с. |
Data: | 2025 |
Date of entry: | 14-Out-2025 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Number of pages: | 28 |
Descrição: | Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р. |
Content: | Вступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення якості сировини для виробництва крафтової олії ...5 Лабораторна робота №2 Визначення показників якості олії ...10 Лабораторна робота №3 Контроль якості маргарину ...17 Лабораторна робота №4 Технологія виготовлення майонезу з додаванням рослинних крафтових олій ...23 Список використаних інформаційних джерел...28 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50104 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2025 |
References (Ukraine): | 1. ДСТУ 4465:2005. Маргарин. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 2. ДСТУ 4463:2005. Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 3. ДСТУ 4487:2005. Майонези. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 4. ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 5. Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести). 2-ге вид. доп.: ч. 2, підручник. / С. І. Бухкало К.: Центр навчальної літератури, 2018. 108 с. 6. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання): Підручник. К.: Центр навчальної літератури, 2019. 832 с. 7. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2 / уклад. Ф.В. Перцевой, В.І. Ладика, П.П. Пивоваров, Н.Г. Гринченко, Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, О.Ю. Мельник, О.В. Котляр, Т.І. Маренкова, С.Б. Омельченко, С.П. Боковець Х. : СНАУ, 2021. 203 с. 8. Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру / укл. : Сачко А.В., Сема О.В., Воробець М.М. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023. 171 с. |
Content type: | Laboratory Instructions |
Aparece nas colecções: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
Oliye _zhyrova_ laboratorna_2025.pdf | 1,9 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
cover.jpg | 614,73 kB | JPEG | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Ferramentas administrativas