Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103

Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк Тернопіль : ТНТУ, 2025. 24 с.
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 14-жов-2025
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Кількість сторінок: 24
Опис: Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р.
Зміст: Вступ ...4 Лабораторна робота №1 Контроль якості сировини та готової продукції пива ...5 Лабораторна робота №2 Технологія виготовлення квасу з додаванням нетрадиційної сировини ...11 Лабораторна робота №3 Аналіз ректифікованого спирту...15 Лабораторна робота №4 Контроль якості сировини та готової продукції вина ...19 Список використаних інформаційних джерел...24
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Київ: Держспоживстандарт України, 2002. 12 с.
2. ДСТУ 4855:2007. Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 10 с.
3. ДСТУ 202.002-96. Вина тихі. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 1996. 15 с.
4. ДСТУ 4806:2007. Вина. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 18 с.
5. ДСТУ ISO 3591:2005. Сенсорний аналіз. Настанови щодо проведення дегустації вин. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 20 с.
6. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с.
7. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельноресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування» Житомир, Державний університет «Житомирська політехніка», 2023 79 с.
8. Вивчення класифікації, асортименту та основ дегустації виноградних вин, оцінка їхньої якості. URL: http://ni.biz.ua/6/6_3/6_38253_vivchennya- klasifikatsii-asortimentu-ta-osnov-degustatsii-vinogradnih-vin-otsinka-ihnoi- yakosti.html (дата звернення: 18.07.2025 р.)
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cover.jpg727,69 kBJPEGПереглянути/відкрити
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора