Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103

Título: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»
Autor: Кравченюк, Христина Юріївна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк Тернопіль : ТНТУ, 2025. 24 с.
Data: 2025
Date of entry: 14-Out-2025
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Number of pages: 24
Descrição: Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р.
Content: Вступ ...4 Лабораторна робота №1 Контроль якості сировини та готової продукції пива ...5 Лабораторна робота №2 Технологія виготовлення квасу з додаванням нетрадиційної сировини ...11 Лабораторна робота №3 Аналіз ректифікованого спирту...15 Лабораторна робота №4 Контроль якості сировини та готової продукції вина ...19 Список використаних інформаційних джерел...24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Київ: Держспоживстандарт України, 2002. 12 с.
2. ДСТУ 4855:2007. Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 10 с.
3. ДСТУ 202.002-96. Вина тихі. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 1996. 15 с.
4. ДСТУ 4806:2007. Вина. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 18 с.
5. ДСТУ ISO 3591:2005. Сенсорний аналіз. Настанови щодо проведення дегустації вин. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 20 с.
6. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с.
7. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельноресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування» Житомир, Державний університет «Житомирська політехніка», 2023 79 с.
8. Вивчення класифікації, асортименту та основ дегустації виноградних вин, оцінка їхньої якості. URL: http://ni.biz.ua/6/6_3/6_38253_vivchennya- klasifikatsii-asortimentu-ta-osnov-degustatsii-vinogradnih-vin-otsinka-ihnoi- yakosti.html (дата звернення: 18.07.2025 р.)
Content type: Laboratory Instructions
Aparece nas colecções:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
cover.jpg727,69 kBJPEGVer/Abrir
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf1,8 MBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas