Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2025-10-14T09:25:36Z-
dc.date.available2025-10-14T09:25:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк Тернопіль : ТНТУ, 2025. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103-
dc.descriptionМетодичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...4 Лабораторна робота №1 Контроль якості сировини та готової продукції пива ...5 Лабораторна робота №2 Технологія виготовлення квасу з додаванням нетрадиційної сировини ...11 Лабораторна робота №3 Аналіз ректифікованого спирту...15 Лабораторна робота №4 Контроль якості сировини та готової продукції вина ...19 Список використаних інформаційних джерел...24uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюяuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages24-
dc.relation.references1. ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Київ: Держспоживстандарт України, 2002. 12 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4855:2007. Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 10 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 202.002-96. Вина тихі. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 1996. 15 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4806:2007. Вина. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 18 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ ISO 3591:2005. Сенсорний аналіз. Настанови щодо проведення дегустації вин. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 20 с.uk_UA
dc.relation.references6. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с.uk_UA
dc.relation.references7. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельноресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування» Житомир, Державний університет «Житомирська політехніка», 2023 79 с.uk_UA
dc.relation.references8. Вивчення класифікації, асортименту та основ дегустації виноградних вин, оцінка їхньої якості. URL: http://ni.biz.ua/6/6_3/6_38253_vivchennya- klasifikatsii-asortimentu-ta-osnov-degustatsii-vinogradnih-vin-otsinka-ihnoi- yakosti.html (дата звернення: 18.07.2025 р.)uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
cover.jpg727,69 kBJPEGMegtekintés/Megnyitás
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf1,8 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools