Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-14T09:25:36Z | - |
dc.date.available | 2025-10-14T09:25:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» / Уклад.: Х.Ю. Кравченюк Тернопіль : ТНТУ, 2025. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50103 | - |
dc.description | Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол №1 від «29» серпня 2025 р. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ ...4 Лабораторна робота №1 Контроль якості сировини та готової продукції пива ...5 Лабораторна робота №2 Технологія виготовлення квасу з додаванням нетрадиційної сировини ...11 Лабораторна робота №3 Аналіз ректифікованого спирту...15 Лабораторна робота №4 Контроль якості сировини та готової продукції вина ...19 Список використаних інформаційних джерел...24 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.format.pages | 24 | - |
dc.relation.references | 1. ДСТУ 4069-2002. Напої безалкогольні. Київ: Держспоживстандарт України, 2002. 12 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. ДСТУ 4855:2007. Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 10 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. ДСТУ 202.002-96. Вина тихі. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 1996. 15 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. ДСТУ 4806:2007. Вина. Загальні технічні умови. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 18 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. ДСТУ ISO 3591:2005. Сенсорний аналіз. Настанови щодо проведення дегустації вин. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 20 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Харчові технології в закладах готельно-ресторанної сфери» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельноресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування» Житомир, Державний університет «Житомирська політехніка», 2023 79 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Вивчення класифікації, асортименту та основ дегустації виноградних вин, оцінка їхньої якості. URL: http://ni.biz.ua/6/6_3/6_38253_vivchennya- klasifikatsii-asortimentu-ta-osnov-degustatsii-vinogradnih-vin-otsinka-ihnoi- yakosti.html (дата звернення: 18.07.2025 р.) | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
cover.jpg | 727,69 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás | |
TEKHN_BRODINNYA_laboratorna_2025.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools