Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101

Назва: Матеріали ⅦI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Інші назви: Book of abstracts ⅦI International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" dedicated to the 30th anniversary of the foundation Department of Food Biotechnology and Chemistry Ivan Puluj TNTU
Бібліографічний опис: Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (Тернопіль 25–26 вересня 2025 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін.]. — Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2025. — 138 с.
Конференція/захід: ⅦI Міжнародна науково-технічноа конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 13-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 001
664
Кількість сторінок: 138
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:ⅦI Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_tez_2025.pdfЗбірник тез2,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Zbirnyk_tez_COVER_2025.jpg458,85 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.