Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101

Titre: Матеріали ⅦI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Autre(s) titre(s): Book of abstracts ⅦI International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" dedicated to the 30th anniversary of the foundation Department of Food Biotechnology and Chemistry Ivan Puluj TNTU
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (Тернопіль 25–26 вересня 2025 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін.]. — Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2025. — 138 с.
Conference/Event: ⅦI Міжнародна науково-технічноа конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 13-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 001
664
Number of pages: 138
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Proceedings Book
Collection(s) :ⅦI Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Zbirnyk_tez_2025.pdfЗбірник тез2,69 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Zbirnyk_tez_COVER_2025.jpg458,85 kBJPEGVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.