Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101

Title: Матеріали ⅦI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Other Titles: Book of abstracts ⅦI International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" dedicated to the 30th anniversary of the foundation Department of Food Biotechnology and Chemistry Ivan Puluj TNTU
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (Тернопіль 25–26 вересня 2025 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін.]. — Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2025. — 138 с.
Conference/Event: ⅦI Міжнародна науково-технічноа конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Sep-2025
Date of entry: 13-Oct-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 001
664
Number of pages: 138
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50101
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Proceedings Book
Appears in Collections:ⅦI Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_tez_2025.pdfЗбірник тез2,69 MBAdobe PDFView/Open
Zbirnyk_tez_COVER_2025.jpg458,85 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.