Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
Tytuł: | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович Карпик, Галина Вікторівна Дацишин, Катерина Євгеніївна Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Лялик, Анастасія Тарасівна Кравченюк, Христина Юріївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад. О. М. Крупа, М. Д. Кухтин, Г. В. Карпик, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. – Тернопіль : ТНТУ, 2025. – 26 с. |
Bibliographic reference (2015): | Крупа О. М., Кухтин М. Д., Карпик Г. В., Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Сторож Л. А., Лялик А. Т., Кравченюк Х. Ю. Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 26 с. |
Data wydania: | maj-2025 |
Date of entry: | 6-paź-2025 |
Wydawca: | ТНТУ |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Abstract: | Програма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму практики за тематикою кваліфікаційної роботи. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики. |
Content: | Вступ 1. Мета і завдання практики 2. Організація та порядок проведення практики 3.Зміст і програма практики 4. Структура звіту про проходження практики 5. Вимоги щодо оформлення звіту про проходження практики 6. Академічна доброчесність під час проходження практики 7. Захист та оцінювання звіту про практику Список використаних джерел |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка Практика за темою кваліфікаційної роботи 2025.pdf | 5,12 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora