Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | - |
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-06T11:56:48Z | - |
dc.date.available | 2025-10-06T11:56:48Z | - |
dc.date.issued | 2025-05 | - |
dc.identifier.citation | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад. О. М. Крупа, М. Д. Кухтин, Г. В. Карпик, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. – Тернопіль : ТНТУ, 2025. – 26 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095 | - |
dc.description.abstract | Програма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму практики за тематикою кваліфікаційної роботи. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ 1. Мета і завдання практики 2. Організація та порядок проведення практики 3.Зміст і програма практики 4. Структура звіту про проходження практики 5. Вимоги щодо оформлення звіту про проходження практики 6. Академічна доброчесність під час проходження практики 7. Захист та оцінювання звіту про практику Список використаних джерел | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.title | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
dc.identifier.citation2015 | Крупа О. М., Кухтин М. Д., Карпик Г. В., Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Сторож Л. А., Лялик А. Т., Кравченюк Х. Ю. Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 26 с. | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Практика за темою кваліфікаційної роботи 2025.pdf | 5,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора