Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгеніївна-
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2025-10-06T11:56:48Z-
dc.date.available2025-10-06T11:56:48Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.identifier.citationПрограма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад. О. М. Крупа, М. Д. Кухтин, Г. В. Карпик, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. – Тернопіль : ТНТУ, 2025. – 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095-
dc.description.abstractПрограма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму практики за тематикою кваліфікаційної роботи. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1. Мета і завдання практики 2. Організація та порядок проведення практики 3.Зміст і програма практики 4. Структура звіту про проходження практики 5. Вимоги щодо оформлення звіту про проходження практики 6. Академічна доброчесність під час проходження практики 7. Захист та оцінювання звіту про практику Список використаних джерелuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.titleПрограма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.identifier.citation2015Крупа О. М., Кухтин М. Д., Карпик Г. В., Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Сторож Л. А., Лялик А. Т., Кравченюк Х. Ю. Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 26 с.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Практика за темою кваліфікаційної роботи 2025.pdf5,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора