このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
タイトル: | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» |
著者: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович Карпик, Галина Вікторівна Дацишин, Катерина Євгеніївна Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Лялик, Анастасія Тарасівна Кравченюк, Христина Юріївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад. О. М. Крупа, М. Д. Кухтин, Г. В. Карпик, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. – Тернопіль : ТНТУ, 2025. – 26 с. |
Bibliographic reference (2015): | Крупа О. М., Кухтин М. Д., Карпик Г. В., Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Сторож Л. А., Лялик А. Т., Кравченюк Х. Ю. Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 26 с. |
発行日: | 5月-2025 |
Date of entry: | 6-10月-2025 |
出版者: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
抄録: | Програма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму практики за тематикою кваліфікаційної роботи. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики. |
Content: | Вступ 1. Мета і завдання практики 2. Організація та порядок проведення практики 3.Зміст і програма практики 4. Структура звіту про проходження практики 5. Вимоги щодо оформлення звіту про проходження практики 6. Академічна доброчесність під час проходження практики 7. Захист та оцінювання звіту про практику Список використаних джерел |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095 |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Методичка Практика за темою кваліфікаційної роботи 2025.pdf | 5,12 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール