Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
Tittel: Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Карпик, Галина Вікторівна
Дацишин, Катерина Євгеніївна
Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Лялик, Анастасія Тарасівна
Кравченюк, Христина Юріївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад. О. М. Крупа, М. Д. Кухтин, Г. В. Карпик, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. – Тернопіль : ТНТУ, 2025. – 26 с.
Bibliographic reference (2015): Крупа О. М., Кухтин М. Д., Карпик Г. В., Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Сторож Л. А., Лялик А. Т., Кравченюк Х. Ю. Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 26 с.
Utgivelsesdato: mai-2025
Date of entry: 6-okt-2025
Forlag: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Abstrakt: Програма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму практики за тематикою кваліфікаційної роботи. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики.
Content: Вступ 1. Мета і завдання практики 2. Організація та порядок проведення практики 3.Зміст і програма практики 4. Структура звіту про проходження практики 5. Вимоги щодо оформлення звіту про проходження практики 6. Академічна доброчесність під час проходження практики 7. Захист та оцінювання звіту про практику Список використаних джерел
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50095
Content type: Methodical recommendations
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy