Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Tytuł: Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Дацишин, Катерина Євгеніївна
Карпик, Галина Вікторівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. ― Тернопіль: ТНТУ, 2023. ― 34 с.
Bibliographic reference (2015): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.
Data wydania: 2023
Date of entry: 28-maj-2025
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Słowa kluczowe: кваліфікаційна робота бакалавра, харчові технології
Abstract: У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».
Content: 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Typ zawartości: Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Ferramentas administrativas