Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-28T06:59:04Z | - |
dc.date.available | 2025-05-28T06:59:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. ― Тернопіль: ТНТУ, 2023. ― 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота бакалавра, харчові технології | uk_UA |
dc.title | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
dc.identifier.citation2015 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с. | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки_КР_бакалавр_Харчові технології 1.pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları