Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Pealkiri: | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання |
Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна Дацишин, Катерина Євгеніївна Карпик, Галина Вікторівна Сторож, Людмила Анатоліївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. ― Тернопіль: ТНТУ, 2023. ― 34 с. |
Bibliographic reference (2015): | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с. |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Date of entry: | 28-mai-2025 |
Kirjastaja: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Märksõnad: | кваліфікаційна робота бакалавра, харчові технології |
Kokkuvõte: | У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». |
Content: | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647 |
Content type: | Methodical recommendations |
Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки_КР_бакалавр_Харчові технології 1.pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid