Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Titulua: Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Egilea: Крупа, Ольга Миколаївна
Дацишин, Катерина Євгеніївна
Карпик, Галина Вікторівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. ― Тернопіль: ТНТУ, 2023. ― 34 с.
Bibliographic reference (2015): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.
Gordailuaren-data: 2023
Date of entry: 28-May-2025
Argitalpen: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Gako-hitzak: кваліфікаційна робота бакалавра, харчові технології
Laburpena: У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології».
Content: 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48647
Content type: Methodical recommendations
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Методичні вказівки_КР_бакалавр_Харчові технології 1.pdf2,17 MBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Admin Tools