Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48068
Titolo: Удосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год
Titoli alternativi: Optimization of the compression unit design in a cookie dough shaping machine with a productivity of 80 kg/h
Autori: Шиян, Вадим Олександрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Шиян В.О. Удосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 — галузеве машинобудування / наук. кер. О.М. Пилипець. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя , 2024. 80 с.
Data: dic-2024
Submitted date: dic-2024
Date of entry: 28-gen-2025
Editore: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Committee members: Пилипець, Оксана Михайлівна
UDC: 637
Parole chiave: 133
галузеве машинобудування
печиво
тісто
нагнітання
волок
Page range: 80
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2024 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінки (35 рисунків) та графічної частини обсягом 7,5 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі запропоновано заходи щодо удосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год.
Descrizione: аналіз наявного на ринку обладнання для формування печива і пряників; кінематичний і конструктивний розрахунок машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год; вибір рішення щодо насадок валків нагнітаючого вузла; дослідження 3d моделей насадок валків нагнітаючого вузла; аналіз отриманих результатів щодо напружено-деформованого пропонованих валків. вирішення окремих питань охорони праці та окремих питань безпеки у надзвичайних ситуаціях
Content: Вступ. 1. Аналіз сучасного стану обладнання для формування заготовок печива, вибір та обґрунтування напрямків дослідження. 2. Підбір засобів, методів та методик досліджень. 3. Заходи з модернізації машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год. 4. Моделювання і дослідження насадок валків нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. 5.1. Розроблення заходів з охорони праці і техніки безпеки. 5.2. Безпека у надзвичайних ситуаціях. Висновки
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48068
Copyright owner: © Шиян В.О., 2024
References (Ukraine): 1. Крупа В.В., інші. Кваліфікаційна робота магістра: структура, вимоги до виконання та захист: Методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Галузеве машинобудування» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для здобувачів всіх форм здобуття освіти. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 66 с.
2. Лисовенко О.Т., інші. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. Київ: Наукова думка, 2000. 283 с.
3. Петько В.Ф., інші. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Київ: Центр учбової літератури, 2007. 432 с.
4. Самойчук К.О., інші. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі. Мелітополь: Видавничий будинок ММД, 2021. 372 с.
5. Черевко О.І., інші. Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. Частина 3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв: Навчальний посібник. Харків: Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. 96 с.
6. Гайдук О.В., інші. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. Київ: ІПТО НАПН України, 2020. 440 с.
7. Цехмістрова Г.С. Методологія наукових досліджень. Київ: Видавничий дім «Слово», 2008. 280 с.
8. П’ятницька-Позднякова І.С. Основи наукових досліджень у вищій школі. Київ: Вища школа, 2003. 116 с.
9. Keska P. SolidWorks 2021: Part Modeling, Assemblies, and Drawings. CADvantage, 2021. 1586 p.
10. Lombard M. Mastering SolidWorks. Sybex, 2019. 1219 p.
11. Petrova R.V. Introduction to Static Analysis Using SolidWorks Simulation. CRC Press, 2015. 348 p.
12. Мирончук В.Г., інші. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості: Навчальний посібник. Вінниця: Нова книга, 2004. 228 с.
13. Закалов О.В., Бортник А.І. Розрахунок типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв. Тернопіль: Видавництво ТДТУ, 2005. 105 с.
14. Заплетніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв. Київ: Центр учбової літератури, 2016. 344 с.
15. Ялпачик Ф.Ю., інші. Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв. Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2016. 535 с.
16. Пчелінцев В.О., Дегула А.І. Механічні властивості та конструкційна міцність матеріалів: навчальний посібник. Суми: СумДУ, 2012. 247 с.
17. Weber M., Verma G. SolidWorks Simulation 2017 Black Book. CADCAMCAE Works, 2016. 362 p.
18. Баран Р., Ворощук В. Системи 3D моделювання при вирішенні завдань конструювання та інжинірингу обладнання // Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». НУХТ, 2023. Ч. 2. С. 20.
19. Вітенько Т.М., Ворощук В.Я. Сучасні підходи до конструювання і моделювання робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: третя міжнародна науково-практична конференція, 4–6 вересня 2019 р. / ред. Дейниченко Г.В. ХДУХТ, 2019. С. 108–109.
20. Нікітін О.К., Зайцев В.М. Експериментальна механіка: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформативність фізичних процесів». Київ: НТУУ «КПІ», 2016. 138 с.
21. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях: методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 156 с.
22. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.
Content type: Master Thesis
È visualizzato nelle collezioni:133 — галузеве машинобудування

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
КРМ Шиян_МОм-61.pdfКРМ9,33 MBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Offer Gweinyddol