Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48068
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorШиян, Вадим Олександрович-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:34:25Z-
dc.date.available2025-01-28T12:34:25Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.date.submitted2024-12-
dc.identifier.citationШиян В.О. Удосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 — галузеве машинобудування / наук. кер. О.М. Пилипець. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя , 2024. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/48068-
dc.descriptionаналіз наявного на ринку обладнання для формування печива і пряників; кінематичний і конструктивний розрахунок машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год; вибір рішення щодо насадок валків нагнітаючого вузла; дослідження 3d моделей насадок валків нагнітаючого вузла; аналіз отриманих результатів щодо напружено-деформованого пропонованих валків. вирішення окремих питань охорони праці та окремих питань безпеки у надзвичайних ситуаціяхuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2024 році Структура кваліфікаційної роботи складається із розрахунково пояснювальної записки об’ємом 81 сторінки (35 рисунків) та графічної частини обсягом 7,5 листів А1. У даній кваліфікаційній роботі запропоновано заходи щодо удосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ. 1. Аналіз сучасного стану обладнання для формування заготовок печива, вибір та обґрунтування напрямків дослідження. 2. Підбір засобів, методів та методик досліджень. 3. Заходи з модернізації машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год. 4. Моделювання і дослідження насадок валків нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/год. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. 5.1. Розроблення заходів з охорони праці і техніки безпеки. 5.2. Безпека у надзвичайних ситуаціях. Висновкиuk_UA
dc.format.extent80-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectнагнітанняuk_UA
dc.subjectволокuk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції нагнітаючого вузла машини формування заготовок печива продуктивністю 80 кг/годuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of the compression unit design in a cookie dough shaping machine with a productivity of 80 kg/huk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Шиян В.О., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Крупа В.В., інші. Кваліфікаційна робота магістра: структура, вимоги до виконання та захист: Методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Галузеве машинобудування» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для здобувачів всіх форм здобуття освіти. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 66 с.uk_UA
dc.relation.references2. Лисовенко О.Т., інші. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. Київ: Наукова думка, 2000. 283 с.uk_UA
dc.relation.references3. Петько В.Ф., інші. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Київ: Центр учбової літератури, 2007. 432 с.uk_UA
dc.relation.references4. Самойчук К.О., інші. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі. Мелітополь: Видавничий будинок ММД, 2021. 372 с.uk_UA
dc.relation.references5. Черевко О.І., інші. Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. Частина 3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв: Навчальний посібник. Харків: Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. 96 с.uk_UA
dc.relation.references6. Гайдук О.В., інші. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. Київ: ІПТО НАПН України, 2020. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Цехмістрова Г.С. Методологія наукових досліджень. Київ: Видавничий дім «Слово», 2008. 280 с.uk_UA
dc.relation.references8. П’ятницька-Позднякова І.С. Основи наукових досліджень у вищій школі. Київ: Вища школа, 2003. 116 с.uk_UA
dc.relation.references9. Keska P. SolidWorks 2021: Part Modeling, Assemblies, and Drawings. CADvantage, 2021. 1586 p.uk_UA
dc.relation.references10. Lombard M. Mastering SolidWorks. Sybex, 2019. 1219 p.uk_UA
dc.relation.references11. Petrova R.V. Introduction to Static Analysis Using SolidWorks Simulation. CRC Press, 2015. 348 p.uk_UA
dc.relation.references12. Мирончук В.Г., інші. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості: Навчальний посібник. Вінниця: Нова книга, 2004. 228 с.uk_UA
dc.relation.references13. Закалов О.В., Бортник А.І. Розрахунок типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв. Тернопіль: Видавництво ТДТУ, 2005. 105 с.uk_UA
dc.relation.references14. Заплетніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв. Київ: Центр учбової літератури, 2016. 344 с.uk_UA
dc.relation.references15. Ялпачик Ф.Ю., інші. Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв. Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2016. 535 с.uk_UA
dc.relation.references16. Пчелінцев В.О., Дегула А.І. Механічні властивості та конструкційна міцність матеріалів: навчальний посібник. Суми: СумДУ, 2012. 247 с.uk_UA
dc.relation.references17. Weber M., Verma G. SolidWorks Simulation 2017 Black Book. CADCAMCAE Works, 2016. 362 p.uk_UA
dc.relation.references18. Баран Р., Ворощук В. Системи 3D моделювання при вирішенні завдань конструювання та інжинірингу обладнання // Матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». НУХТ, 2023. Ч. 2. С. 20.uk_UA
dc.relation.references19. Вітенько Т.М., Ворощук В.Я. Сучасні підходи до конструювання і моделювання робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: третя міжнародна науково-практична конференція, 4–6 вересня 2019 р. / ред. Дейниченко Г.В. ХДУХТ, 2019. С. 108–109.uk_UA
dc.relation.references20. Нікітін О.К., Зайцев В.М. Експериментальна механіка: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформативність фізичних процесів». Київ: НТУУ «КПІ», 2016. 138 с.uk_UA
dc.relation.references21. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях: методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 156 с.uk_UA
dc.relation.references22. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Collection(s) :133 — галузеве машинобудування

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
КРМ Шиян_МОм-61.pdfКРМ9,33 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration