Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872

Назва: Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus
Інші назви: Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain
Автори: Ганущин, Т. О.
Коковський, О. В.
Hanushchyn, T. O.
Kokovskyy, O. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Ганущин Т. О. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus / Т. О. Ганущин, О. В. Коковський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 356. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Бібліографічне посилання: Ганущин Т. О., Коковський О. В. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 356.
Bibliographic citation (APA): Hanushchyn, T. O., & Kokovskyy, O. V. (2024). Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 356. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Hanushchyn T. O., Kokovskyy O. V. (2024) Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 356 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Конференція/захід: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 11-гру-2024
Дата внесення: 24-січ-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 356
Початкова сторінка: 356
Кінцева сторінка: 356
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872
ISBN: 978-617-7875-88-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
References: 1. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.