Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872
Tytuł: | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus |
Inne tytuły: | Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain |
Authors: | Ганущин, Т. О. Коковський, О. В. Hanushchyn, T. O. Kokovskyy, O. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ганущин Т. О. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus / Т. О. Ганущин, О. В. Коковський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 356. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Ганущин Т. О., Коковський О. В. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 356. |
Bibliographic citation (APA): | Hanushchyn, T. O., & Kokovskyy, O. V. (2024). Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 356. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Hanushchyn T. O., Kokovskyy O. V. (2024) Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 356 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 11-gru-2024 |
Date of entry: | 24-sty-2025 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 356 |
Główna strona: | 356 |
Strona końcowa: | 356 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. |
References: | 1. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Hanushchyn_T_O-Investigation_of_probiotic_356.pdf | 286,14 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Hanushchyn_T_O-Investigation_of_probiotic_356__COVER.png | 507,56 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi