Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872

Title: Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus
Other Titles: Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain
Authors: Ганущин, Т. О.
Коковський, О. В.
Hanushchyn, T. O.
Kokovskyy, O. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ганущин Т. О. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus / Т. О. Ганущин, О. В. Коковський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 356. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Ганущин Т. О., Коковський О. В. Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочного напою зі штамом Lactobacillus acidophilus // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 356.
Bibliographic citation (APA): Hanushchyn, T. O., & Kokovskyy, O. V. (2024). Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 356. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Hanushchyn T. O., Kokovskyy O. V. (2024) Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei kyslomolochnoho napoiu zi shtamom Lactobacillus acidophilus [Investigation of probiotic properties of fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus strain]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 356 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-dec-2024
Date of entry: 24-jan-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 356
Start page: 356
End page: 356
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47872
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
References (International): 1. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!