Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849
Назва: | Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою |
Інші назви: | Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose |
Автори: | Вербіцька, В. С. Сідоров, А. М. Verbitska, V. S. Sidorov, A. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Вербіцька В. С. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою / В. С. Вербіцька, А. М. Сідоров // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 330. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Вербіцька В. С., Сідоров А. М. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 330. |
Bibliographic citation (APA): | Verbitska, V. S., & Sidorov, A. M. (2024). Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 330. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Verbitska V. S., Sidorov A. M. (2024) Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 330 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 330 |
Початкова сторінка: | 330 |
Кінцева сторінка: | 330 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75. 3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431. |
References: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75. 3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330.pdf | 284,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330__COVER.png | 491,5 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.