Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849

Назва: Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою
Інші назви: Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose
Автори: Вербіцька, В. С.
Сідоров, А. М.
Verbitska, V. S.
Sidorov, A. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Вербіцька В. С. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою / В. С. Вербіцька, А. М. Сідоров // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 330. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Бібліографічне посилання: Вербіцька В. С., Сідоров А. М. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 330.
Bibliographic citation (APA): Verbitska, V. S., & Sidorov, A. M. (2024). Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 330. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Verbitska V. S., Sidorov A. M. (2024) Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 330 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Конференція/захід: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 11-гру-2024
Дата внесення: 24-січ-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 330
Початкова сторінка: 330
Кінцева сторінка: 330
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849
ISBN: 978-617-7875-88-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
References: 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.