Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849

ชื่อเรื่อง: Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose
ผู้แต่ง: Вербіцька, В. С.
Сідоров, А. М.
Verbitska, V. S.
Sidorov, A. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вербіцька В. С. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою / В. С. Вербіцька, А. М. Сідоров // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 330. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Вербіцька В. С., Сідоров А. М. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 330.
Bibliographic citation (APA): Verbitska, V. S., & Sidorov, A. M. (2024). Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 330. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Verbitska V. S., Sidorov A. M. (2024) Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 330 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
วันที่เผยแพร่: 11-ธัน-2024
Date of entry: 24-มกร-2025
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 330
Start page: 330
End page: 330
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330.pdf284,94 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330__COVER.png491,5 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น