Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorВербіцька, В. С.
dc.contributor.authorСідоров, А. М.
dc.contributor.authorVerbitska, V. S.
dc.contributor.authorSidorov, A. M.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationВербіцька В. С. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою / В. С. Вербіцька, А. М. Сідоров // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 330. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47849-
dc.format.extent330
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleТехнологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою
dc.title.alternativeTechnological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.references2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
dc.relation.references3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1/11, 69-75.
dc.relation.referencesen3. Higashiyama, T., & Richards, A. B. (2012). Trehalose. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, 417-431.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage330
dc.citation.epage330
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Вербіцька В. С., Сідоров А. М. Технологічна оцінка здобних виробів збагачених мікробним метаболітом ‒ трегалозою // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 330.
dc.identifier.citationenAPAVerbitska, V. S., & Sidorov, A. M. (2024). Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 330. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOVerbitska V. S., Sidorov A. M. (2024) Tekhnolohichna otsinka zdobnykh vyrobiv zbahachenykh mikrobnym metabolitom ‒ trehalozoiu [Technological assessment of food products enriched with the microbial metabolite ‒ trehaloose]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 330 [in Ukrainian].
Collection(s) :ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330.pdf284,94 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
MNPK_2024_Verbitska_V_S-Technological_assessment_330__COVER.png491,5 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.