Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47848

Tytuł: Перспективні напрямки розвитку обладнання для замішування тіста
Inne tytuły: Prospective ways for development of equipment for dough mixing
Authors: Олійник, В. Є.
Зварич, Наталія Миколаївна
Oliinyk, V.
Zvaruch, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Олійник В. Є. Перспективні напрямки розвитку обладнання для замішування тіста / В. Є. Олійник, Наталія Миколаївна Зварич // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 329. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Олійник В. Є., Зварич Н. М. Перспективні напрямки розвитку обладнання для замішування тіста // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 329.
Bibliographic citation (APA): Oliinyk, V., & Zvaruch, N. (2024). Perspektyvni napriamky rozvytku obladnannia dlia zamishuvannia tista [Prospective ways for development of equipment for dough mixing]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 329. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Oliinyk V., Zvaruch N. (2024) Perspektyvni napriamky rozvytku obladnannia dlia zamishuvannia tista [Prospective ways for development of equipment for dough mixing]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 329 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664. 6
Strony: 1
Zakres stron: 329
Główna strona: 329
Strona końcowa: 329
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47848
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. К.: ПрофКнига, 2024. 516 с.
2. Хорольський В.П. та ін. Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів. Кривий Ріг. ФОП Чернявський Д.О. 2019. 204 с.
References: 1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva. K., ProfKnyha, 2024. 516 p.
2. Khorolskyi V.P. and other Intelektualni systemy upravlinnia vyrobnytstvom khlibobulochnykh vyrobiv. Kryvyi Rih. FOP Cherniavskyi D.O. 2019. 204 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi