Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844
Tytuł: | Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем |
Inne tytuły: | Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling |
Authors: | Гриненко, А. О. Сторож, Людмила Анатоліївна Grynenko, A. O. Storozh, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гриненко А. О. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем / А. О. Гриненко, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 325. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Гриненко А. О., Сторож Л. А. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 325. |
Bibliographic citation (APA): | Grynenko, A. O., & Storozh, L. A. (2024). Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 325. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Grynenko A. O., Storozh L. A. (2024) Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 325 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 11-gru-2024 |
Date of entry: | 24-sty-2025 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 637.146 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 325 |
Główna strona: | 325 |
Strona końcowa: | 325 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. |
References: | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73. 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325.pdf | 285,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325__COVER.png | 480,68 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi