Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриненко, А. О.
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorGrynenko, A. O.
dc.contributor.authorStorozh, L. A.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationГриненко А. О. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем / А. О. Гриненко, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 325. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844-
dc.format.extent325
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleХарактеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем
dc.title.alternativeCharacteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.146
dc.relation.references1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73.
dc.relation.references2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
dc.relation.references3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73.
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
dc.relation.referencesen3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage325
dc.citation.epage325
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Гриненко А. О., Сторож Л. А. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 325.
dc.identifier.citationenAPAGrynenko, A. O., & Storozh, L. A. (2024). Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 325. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOGrynenko A. O., Storozh L. A. (2024) Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 325 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.