Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриненко, А. О. | |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Grynenko, A. O. | |
dc.contributor.author | Storozh, L. A. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Гриненко А. О. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем / А. О. Гриненко, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 325. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844 | - |
dc.format.extent | 325 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем | |
dc.title.alternative | Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.relation.references | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73. | |
dc.relation.references | 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. | |
dc.relation.references | 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. | |
dc.relation.referencesen | 3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 325 | |
dc.citation.epage | 325 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Гриненко А. О., Сторож Л. А. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 325. | |
dc.identifier.citationenAPA | Grynenko, A. O., & Storozh, L. A. (2024). Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 325. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Grynenko A. O., Storozh L. A. (2024) Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 325 [in Ukrainian]. | |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325.pdf | 285,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325__COVER.png | 480,68 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.