Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844

Titulua: Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем
Beste titulu batzuk: Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling
Egilea: Гриненко, А. О.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Grynenko, A. O.
Storozh, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гриненко А. О. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем / А. О. Гриненко, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 325. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Гриненко А. О., Сторож Л. А. Характеристика сиркової пасти з гарбузовим й морквяним наповнювачем // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 325.
Bibliographic citation (APA): Grynenko, A. O., & Storozh, L. A. (2024). Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 325. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Grynenko A. O., Storozh L. A. (2024) Kharakterystyka syrkovoi pasty z harbuzovym y morkvianym napovniuvachem [Characteristics of cheese paste with pumpkin and carrot filling]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 325 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Gordailuaren-data: 11-Dec-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.146
Number of pages: 1
Page range: 325
Start page: 325
End page: 325
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47844
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus No. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences, 15. 66-73.
2. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
3. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325.pdf285,79 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
MNPK_2024_Grynenko_A_O-Characteristics_of_cheese_325__COVER.png480,68 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.