Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843

Назва: Електромагнітна обробка харчових продуктів
Інші назви: Electromagnetic processing of food products
Автори: Василишин, А. М.
Vasylyshyn, A. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Василишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів / А. М. Василишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 323–324. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Бібліографічне посилання: Василишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 323–324.
Bibliographic citation (APA): Vasylyshyn, A. M. (2024). Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 323-324. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Vasylyshyn A. M. (2024) Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 323-324 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Конференція/захід: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 11-гру-2024
Дата внесення: 24-січ-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
УДК: 663.1 - 577
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 323-324
Початкова сторінка: 323
Кінцева сторінка: 324
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843
ISBN: 978-617-7875-88-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
Перелік літератури: 1. МОЗ України Щодо електромагнітної обробки харчових продуктів для побутового використання. Пост на офіційній сторінці МОЗ в Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
References: 1. MOZ Ukrainy Shchodo elektromahnitnoi obrobky kharchovykh produktiv dlia pobutovoho vykorystannia. Post na ofitsiinii storintsi MOZ v Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.