Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843

Tytuł: Електромагнітна обробка харчових продуктів
Inne tytuły: Electromagnetic processing of food products
Authors: Василишин, А. М.
Vasylyshyn, A. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Василишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів / А. М. Василишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 323–324. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Василишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 323–324.
Bibliographic citation (APA): Vasylyshyn, A. M. (2024). Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 323-324. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Vasylyshyn A. M. (2024) Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 323-324 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 663.1 - 577
Strony: 2
Zakres stron: 323-324
Główna strona: 323
Strona końcowa: 324
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Związane URL literatura: https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
Wykaz piśmiennictwa: 1. МОЗ України Щодо електромагнітної обробки харчових продуктів для побутового використання. Пост на офіційній сторінці МОЗ в Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
References: 1. MOZ Ukrainy Shchodo elektromahnitnoi obrobky kharchovykh produktiv dlia pobutovoho vykorystannia. Post na ofitsiinii storintsi MOZ v Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi