Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorВасилишин, А. М.
dc.contributor.authorVasylyshyn, A. M.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationВасилишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів / А. М. Василишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 323–324. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47843-
dc.format.extent323-324
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.relation.urihttps://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
dc.relation.urihttps://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
dc.relation.urihttps://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
dc.relation.urihttps://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
dc.titleЕлектромагнітна обробка харчових продуктів
dc.title.alternativeElectromagnetic processing of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc663.1 - 577
dc.relation.references1. МОЗ України Щодо електромагнітної обробки харчових продуктів для побутового використання. Пост на офіційній сторінці МОЗ в Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
dc.relation.references2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
dc.relation.references3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
dc.relation.references4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
dc.relation.references5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
dc.relation.referencesen1. MOZ Ukrainy Shchodo elektromahnitnoi obrobky kharchovykh produktiv dlia pobutovoho vykorystannia. Post na ofitsiinii storintsi MOZ v Facebook. 2022. URL:https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/2033628823466879?ref=embed_post
dc.relation.referencesen2. Electromagnetic Energy in Food Processing. KERone. 2020. URL: https://kerone.com/blog/electromagnetic-energy-in-food-processing/
dc.relation.referencesen3. Kardile Nilesh B. Electric and magnetic field based processing technologies for food. Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Advances in Food Engineering. 2022. p. 239-262. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/B9780323911580000120
dc.relation.referencesen4. Mudgett Richard E. Electromagnetic Energy and Food Processing. Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy. Vol. 23, 1988. p. 225-230. URL: https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/08327823.1988.11688061?needAccess=true
dc.relation.referencesen5. Tang Yingjie Application of radio frequency energy in processing of fruit and vegetable products. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Vol. 23. Issue 5. 2024. URL: https://ift.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1541-4337.13425
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage323
dc.citation.epage324
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Василишин А. М. Електромагнітна обробка харчових продуктів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 323–324.
dc.identifier.citationenAPAVasylyshyn, A. M. (2024). Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 323-324. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOVasylyshyn A. M. (2024) Elektromahnitna obrobka kharchovykh produktiv [Electromagnetic processing of food products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 323-324 [in Ukrainian].
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.