Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838

Başlık: Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом
Diğer Başlıklar: The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential
Yazarlar: Заставна, А. Б.
Zastavna, A. B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом / А. Б. Заставна // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 319–320. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 319–320.
Bibliographic citation (APA): Zastavna, A. B. (2024). Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 319-320. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zastavna A. B. (2024) Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 319-320 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Yayın Tarihi: 11-Ara-2024
Date of entry: 24-Oca-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 319-320
Start page: 319
End page: 320
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Флауменбаум, Б. Л., Безусов, А. Т., Сторожук, В. М., & Хомич, Г. П. (2006). Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва. Одеса: Друк, 400.
2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29.
3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Восточно-Европейский журнал передовых технологий, (1 (11)), 69-75.
References (International): 1. Flaumenbaum, B. L., Bezusov, A. T., Storozhuk, V. M., & Khomych, H. P. (2006). Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva. Odesa: Druk, 400.
2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29.
3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Vostochno-Evropeiskii zhurnal peredovykh tekhnolohii, (1 (11)), 69-75.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.