Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838

Tytuł: Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом
Inne tytuły: The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential
Authors: Заставна, А. Б.
Zastavna, A. B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом / А. Б. Заставна // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 319–320. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 319–320.
Bibliographic citation (APA): Zastavna, A. B. (2024). Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 319-320. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zastavna A. B. (2024) Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 319-320 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 319-320
Główna strona: 319
Strona końcowa: 320
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. Флауменбаум, Б. Л., Безусов, А. Т., Сторожук, В. М., & Хомич, Г. П. (2006). Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва. Одеса: Друк, 400.
2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29.
3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Восточно-Европейский журнал передовых технологий, (1 (11)), 69-75.
References: 1. Flaumenbaum, B. L., Bezusov, A. T., Storozhuk, V. M., & Khomych, H. P. (2006). Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva. Odesa: Druk, 400.
2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29.
3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Vostochno-Evropeiskii zhurnal peredovykh tekhnolohii, (1 (11)), 69-75.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi