このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заставна, А. Б. | |
dc.contributor.author | Zastavna, A. B. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом / А. Б. Заставна // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 319–320. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47838 | - |
dc.format.extent | 319-320 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом | |
dc.title.alternative | The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Флауменбаум, Б. Л., Безусов, А. Т., Сторожук, В. М., & Хомич, Г. П. (2006). Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва. Одеса: Друк, 400. | |
dc.relation.references | 2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29. | |
dc.relation.references | 3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Восточно-Европейский журнал передовых технологий, (1 (11)), 69-75. | |
dc.relation.referencesen | 1. Flaumenbaum, B. L., Bezusov, A. T., Storozhuk, V. M., & Khomych, H. P. (2006). Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva. Odesa: Druk, 400. | |
dc.relation.referencesen | 2. Alwazeer, D., Delbeau, C., Divies, C., & Cachon, R. (2003). Use of redox potential modification by gas improves microbial quality, color retention, and ascorbic acid stability of pasteurized orange juice. International Journal of Food Microbiology, 89(1), 21-29. | |
dc.relation.referencesen | 3. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. Vostochno-Evropeiskii zhurnal peredovykh tekhnolohii, (1 (11)), 69-75. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 319 | |
dc.citation.epage | 320 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Заставна А. Б. Важливість оцінки фруктових соків за показником рН і редокс-потенціалом // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 319–320. | |
dc.identifier.citationenAPA | Zastavna, A. B. (2024). Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 319-320. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Zastavna A. B. (2024) Vazhlyvist otsinky fruktovykh sokiv za pokaznykom rN i redoks-potentsialom [The importance of assessing fruit juices by рH and redox potential]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 319-320 [in Ukrainian]. | |
出現コレクション: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Zastavna_A_B-The_importance_of_assessing_319-320.pdf | 560,87 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNPK_2024_Zastavna_A_B-The_importance_of_assessing_319-320__COVER.png | 479,29 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。