Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835
Назва: | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії |
Інші назви: | Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils |
Автори: | Криса, П. В. Качарай, Б. М. Лялик, Анастасія Тарасівна Кравченюк, Христина Юріївна Дацишин, К. Є. Krysa, P. Kacharay, B. Lialyk, A. Kravcheniuk, K. Datsyshyn, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / П. В. Криса, Б. М. Качарай, Анастасія Тарасівна Лялик, Христина Юріївна Кравченюк, К. Є. Дацишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 316. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / Криса П. В. та ін. // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 316. |
Bibliographic citation (APA): | Krysa, P., Kacharay, B., Lialyk, A., Kravcheniuk, K., & Datsyshyn, K. (2024). Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 316. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Krysa P., Kacharay B., Lialyk A., Kravcheniuk K., Datsyshyn K. (2024) Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 316 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 665 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 316 |
Початкова сторінка: | 316 |
Кінцева сторінка: | 316 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
Перелік літератури: | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
References: | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316.pdf | 286,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316__COVER.png | 479,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.