このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835
Tytuł: | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії |
Inne tytuły: | Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils |
Authors: | Криса, П. В. Качарай, Б. М. Лялик, Анастасія Тарасівна Кравченюк, Христина Юріївна Дацишин, К. Є. Krysa, P. Kacharay, B. Lialyk, A. Kravcheniuk, K. Datsyshyn, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / П. В. Криса, Б. М. Качарай, Анастасія Тарасівна Лялик, Христина Юріївна Кравченюк, К. Є. Дацишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 316. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / Криса П. В. та ін. // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 316. |
Bibliographic citation (APA): | Krysa, P., Kacharay, B., Lialyk, A., Kravcheniuk, K., & Datsyshyn, K. (2024). Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 316. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Krysa P., Kacharay B., Lialyk A., Kravcheniuk K., Datsyshyn K. (2024) Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 316 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 11-gru-2024 |
Date of entry: | 24-sty-2025 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 665 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 316 |
Główna strona: | 316 |
Strona końcowa: | 316 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Związane URL literatura: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
References: | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316.pdf | 286,01 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316__COVER.png | 479,94 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi