Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криса, П. В. | |
dc.contributor.author | Качарай, Б. М. | |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
dc.contributor.author | Дацишин, К. Є. | |
dc.contributor.author | Krysa, P. | |
dc.contributor.author | Kacharay, B. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / П. В. Криса, Б. М. Качарай, Анастасія Тарасівна Лялик, Христина Юріївна Кравченюк, К. Є. Дацишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 316. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47835 | - |
dc.format.extent | 316 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.relation.uri | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 | |
dc.relation.uri | https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm | |
dc.title | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | |
dc.title.alternative | Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 665 | |
dc.relation.references | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 | |
dc.relation.references | 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm | |
dc.relation.referencesen | 1. Tailoring oil blends for specific purposes: A study on nutritional and antioxidant properties of soybean oil mixed with corn, sunflower, and flaxseed oils URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643824009071 | |
dc.relation.referencesen | 2. Improvement of thermo-resistance and quality of soybean oil by blending with cold-pressed oils using simplex lattice mixture design URL: https://www.ocl-journal.org/fr/articles/ocl/full_html/2022/01/ocl220033/ocl220033.htm | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 316 | |
dc.citation.epage | 316 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії / Криса П. В. та ін. // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 316. | |
dc.identifier.citationenAPA | Krysa, P., Kacharay, B., Lialyk, A., Kravcheniuk, K., & Datsyshyn, K. (2024). Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 316. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Krysa P., Kacharay B., Lialyk A., Kravcheniuk K., Datsyshyn K. (2024) Udoskonalennia zhyrnokyslotnoho skladu kupazhovanykh olii na osnovi soievoi olii [Improvement of the fatty acid composition of soybean oil-based blended oils]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 316 [in Ukrainian]. | |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316.pdf | 286,01 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Krysa_P-Improvement_of_the_fatty_acid_316__COVER.png | 479,94 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi