Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46727
Назва: | Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії |
Інші назви: | Features of using innovation in the hotel and restaurant industry |
Автори: | Андрейків, Оксана Andreykiv, Oksana |
Приналежність: | Тернопільський кооперативний фаховий коледж |
Бібліографічний опис: | Андрейків О. Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії / Оксана Андрейків // МТПСНТС, 29 листопада 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 13–16. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами). |
Бібліографічне посилання: | Андрейків О. Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії // МТПСНТС, Тернопіль, 29 листопада 2024 року. 2024. С. 13–16. |
Bibliographic citation (APA): | Andreykiv, O. (2024). Osoblyvosti vykorystannia innovatsii v hotelno-restorannii industrii [Features of using innovation in the hotel and restaurant industry]. Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’, 29 November 2014, Ternopil, 13-16. TNTU. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Andreykiv O. (2024) Osoblyvosti vykorystannia innovatsii v hotelno-restorannii industrii [Features of using innovation in the hotel and restaurant industry]. Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’ (Tern., 29 November 2014), pp. 13-16 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2024 Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’, 2024 |
Конференція/захід: | Ⅲ всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Дата публікації: | 29-лис-2024 |
Дата внесення: | 19-гру-2024 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 29 листопада 2024 року 29 November 2014 |
УДК: | 339.138 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 13-16 |
Початкова сторінка: | 13 |
Кінцева сторінка: | 16 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46727 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/ http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf |
Перелік літератури: | 1. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338. 2. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип. 20.5. С.131-136. 3. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL: http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. 4. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. Режим доступу: http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. 5. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник / В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв. К.: Кондор,2015. 752 с. 6. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навч.посібник.Текст/Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с. 7. Шаповалова О.М. Інноваційна діяльність, як основа підвищення конкурентоспроможності готельного господарства // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. 2013. №16. С.224-228. |
References: | 1. Borysova O.V. Tendentsii rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini, Ekonomichna stratehiia i perspektyvy rozvytku sfery torhivli ta posluh. 2012. Iss.1(2). P.331-338. 2. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss. 20.5. P.131-136. 3. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL: http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. 4. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova. Access mode: http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. 5. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk, V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev. K., Kondor,2015. 752 p. 6. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navch.posibnyk.Tekst/H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p. 7. Shapovalova O.M. Innovatsiina diialnist, yak osnova pidvyshchennia konkurentospromozhnosti hotelnoho hospodarstva, Visnyk Skhidnoukrainskoho natsionalnoho universytetu imeni Volodymyra Dalia. 2013. No 16. P.224-228. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTPSNTS_2024_Andreykiv_O-Features_of_using_innovation_13-16.pdf | 755,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTPSNTS_2024_Andreykiv_O-Features_of_using_innovation_13-16__COVER.png | 426,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.