Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46727
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрейків, Оксана | |
dc.contributor.author | Andreykiv, Oksana | |
dc.coverage.temporal | 29 листопада 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 29 November 2014 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T12:10:44Z | - |
dc.date.available | 2024-12-19T12:10:44Z | - |
dc.date.created | 2024-11-29 | |
dc.date.issued | 2024-11-29 | |
dc.identifier.citation | Андрейків О. Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії / Оксана Андрейків // МТПСНТС, 29 листопада 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 13–16. — (Маркетингові технології та інновації в управлінні підприємствами). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46727 | - |
dc.format.extent | 13-16 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’, 2024 | |
dc.relation.uri | http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/ | |
dc.relation.uri | http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf | |
dc.title | Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії | |
dc.title.alternative | Features of using innovation in the hotel and restaurant industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 4 | |
dc.subject.udc | 339.138 | |
dc.relation.references | 1. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338. | |
dc.relation.references | 2. Олексин І.І. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговуваня в готельному підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2010. Вип. 20.5. С.131-136. | |
dc.relation.references | 3. Бути або не бути готельній індустрії в Україні. 2020. URL: http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. | |
dc.relation.references | 4. Бутова Н. В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг [Електронний ресурс] / Н. В. Бутова. Режим доступу: http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. | |
dc.relation.references | 5. Ковешніков В.С.Організація готельно – ресторанної справи: навчальний посібник / В.С. Ковешніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв. К.: Кондор,2015. 752 с. | |
dc.relation.references | 6. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навч.посібник.Текст/Г.Я. Круль. К.: Центр учбової літератури, 2017-367 с. | |
dc.relation.references | 7. Шаповалова О.М. Інноваційна діяльність, як основа підвищення конкурентоспроможності готельного господарства // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. 2013. №16. С.224-228. | |
dc.relation.referencesen | 1. Borysova O.V. Tendentsii rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini, Ekonomichna stratehiia i perspektyvy rozvytku sfery torhivli ta posluh. 2012. Iss.1(2). P.331-338. | |
dc.relation.referencesen | 2. Oleksyn I.I. Intehratsiia stratehii upravlinnia produktyvnistiu ta yakistiu obsluhovuvania v hotelnomu pidpryiemstvi. Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy. 2010. Iss. 20.5. P.131-136. | |
dc.relation.referencesen | 3. Buty abo ne buty hotelnii industrii v Ukraini. 2020. URL: http://www.socmart.com.ua/news/ukraine/read/3693/. | |
dc.relation.referencesen | 4. Butova N. V. Perspektyvy intehratsii Ukrainy v mizhnarodnyi rynok hotelnykh posluh [Electronic resource], N. V. Butova. Access mode: http://visnyk-onu.od.ua/journal/2016_21_4/04.pdf. | |
dc.relation.referencesen | 5. Koveshnikov V.S.Orhanizatsiia hotelno – restorannoi spravy: navchalnyi posibnyk, V.S. Koveshnikov, M.P. Malska, Kh.Y. Rohliev. K., Kondor,2015. 752 p. | |
dc.relation.referencesen | 6. Krul H.Ya. Osnovy hotelnoi spravy. Navch.posibnyk.Tekst/H.Ya. Krul. K., Centre of Educational Literature, 2017-367 p. | |
dc.relation.referencesen | 7. Shapovalova O.M. Innovatsiina diialnist, yak osnova pidvyshchennia konkurentospromozhnosti hotelnoho hospodarstva, Visnyk Skhidnoukrainskoho natsionalnoho universytetu imeni Volodymyra Dalia. 2013. No 16. P.224-228. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський кооперативний фаховий коледж | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
dc.citation.spage | 13 | |
dc.citation.epage | 16 | |
dc.citation.conference | Ⅲ всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
dc.identifier.citation2015 | Андрейків О. Особливості використання інновації в готельно-ресторанній індустрії // МТПСНТС, Тернопіль, 29 листопада 2024 року. 2024. С. 13–16. | |
dc.identifier.citationenAPA | Andreykiv, O. (2024). Osoblyvosti vykorystannia innovatsii v hotelno-restorannii industrii [Features of using innovation in the hotel and restaurant industry]. Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’, 29 November 2014, Ternopil, 13-16. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Andreykiv O. (2024) Osoblyvosti vykorystannia innovatsii v hotelno-restorannii industrii [Features of using innovation in the hotel and restaurant industry]. Materials of the Ⅲ All-Ukrainian scientific and practical Internet conference ‘Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment’ (Tern., 29 November 2014), pp. 13-16 [in Ukrainian]. | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅲ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2024) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
MTPSNTS_2024_Andreykiv_O-Features_of_using_innovation_13-16.pdf | 755,24 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
MTPSNTS_2024_Andreykiv_O-Features_of_using_innovation_13-16__COVER.png | 426,73 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.