Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46501
Назва: Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинності.
Автори: Владимир, Ольга
Андрійчук, Тетяна
Бібліографічний опис: Владимир О. М., Андрійчук Т.О. Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинності. // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика:. збірник тез доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 20-22.
Бібліографічне посилання: Владимир О. М., Андрійчук Т.О. (2024)Вплив іміджу на особливості розвитку підприємства сфери гостинності. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика:. збірник тез доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського. С. 20-22.
Конференція/захід: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 3-гру-2024
Видавництво: ЛДУФК ім. Івана Боберського
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Львів
УДК: 338.486.2
ББК: І 66
Теми: імідж, сфера гостинності
Діапазон сторінок: 20-22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46501
Власник авторського права: Владимир Ольга Михайлівна, 2024; Андрійчук Тетяна Олегівна, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:ifOnle78iJkC
Перелік літератури: Владимир О. Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни / Владимир О., Бажанова Н. // Соціально-економічні проблеми і держава. –2022. –Вип. 2 (27). –С. 45–62.
Владимир О. Чесний бізнес в Україні: необхідна об’єктивність та передумови введення / Владимир О. // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2014. – № 1. – С. 71–80.
Химич І. Г. Імідж як важливий показник діяльності підприємства у сучасних умовах розвитку корпоративної культури / Химич І. Г. // Економiка та держава. –2009. – № 9. – С. 59–61.
Владимир О. М. Бізнес-культура сфери міжнародного туризму та готельно-ресторанної справи / Владимир О. М. // Феномен культури пост глобалізму : зб. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 27 листопада 2020 р. –Маріуполь: МДУ, 2020. –Ч. 1. –C. 39–43.
Семенчук Т. Б. Формування іміджу підприємства / Семенчук Т. Б., Басараб Н. А. // Економіка і суспільство. – 2016. – Вип.7. – С.473–477.
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Владимир, Андрійчук.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора