Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортименту
Інші назви: Project for the technical modernization of the bread production workshop at PJSC "Tera" in Ternopil city to expand the product range
Автори: Грещук, Анастасія Сергіївна
Hreshchuk, Anastasiia
Бібліографічний опис: Грещук А. С. Проєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 54 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 5-лип-2024
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Далєвська, Діана Ярославівна
Dalievska, Diana
Члени комітету: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
УДК: 664.66
Теми: батон, loaf
хліб, bread
закваска, sourdough
бродіння, fermentation
переоснащення, re-equipment
асортимент, assortment
обладнання, equipment
Діапазон сторінок: 54
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є проєкт технічного переоснащення цеху з виготовлення хліба на ПрАТ ”Тера”, м. Тернопіль для розширення асортименту. Відповідно до мети роботи були виконані наступні завдання, а саме: 1.Обґрунтування заходів які допоможуть в переоснащенні цеху; 2.Підбір та обґрунтування правильних технологічних схем; 3.Технологічні розрахунки; 4.Аналіз технохімічного контролю виробництва; 5.Проведена характеристика безпеки життєдіяльності та охорони праці. Структура кваліфікаційної роботи: 1.Анотація; 2.Вступ; 3.Три основні розділи; 4.Список використаної літератури.
The purpose of the work is the project of technical re-equipment of the bread production workshop at Tera, Ternopil, to expand the assortment. In accordance with the purpose of the work, the following tasks were performed, namely: 1. Justification of measures that will help in re-equipping the workshop; 2. Selection and justification of correct technological schemes; 3. Technological calculations; 4. Analysis of technochemical production control; 5. Conducted characteristics of life safety and labor protection. Structure of qualification work: 1. Abstract; 2. Introduction; 3. Three main sections; 4. List of used literature.
Зміст: Зміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 7 1.1. Доцільність переоснащення цеху 7 1.2. Характеристика сировинної зони 7 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4. Характеристика каналів реалізації 8 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1. Обґрунтування заходів переоснащення цеху з метою розширення асортименту 10 2.2. Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 10 2.3. Характеристика сировини основних і допоміжних матеріалів 11 2.4. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 18 2.5. Технологічні розрахунки 21 2.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 37 2.7. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 39 2.8. Технохімічний контроль виробництва 49 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 50 Список використаної літератури 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884
Власник авторського права: © Грещук А. С., 2024
Перелік літератури: 1. ДСТУ 46.004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 15.08.1999]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1999.
2. ДСТУ 3583-2015 «Сіль поварена харчова. Загальні технічні умови»/ Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.04.2000]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1997.
3. ДСТУ 4463:2005. «Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 25.09.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2005.
4. ДСТУ 4623-2006 «Цукор білий. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 29.06.2006]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2006.
5. ДСТУ 4812:2007 «Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.01.2009]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
6. ДСТУ 4492:2017 «Олія соняшникова. Технічні умови» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
7. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
8. Дробот, В.І Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «ПрофКнига», 2019. – 579 с.;
9. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / ред. О.Т. Лісовенко. — К.: Наук. думка, 2000. — 281 с.
10. Закон України «Про охорону праці» [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грещук А._КР.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
авторська довідка Грещук.pdf474,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора