Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884
Títol: Проєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортименту
Altres títols: Project for the technical modernization of the bread production workshop at PJSC "Tera" in Ternopil city to expand the product range
Autor: Грещук, Анастасія Сергіївна
Hreshchuk, Anastasiia
Bibliographic description (Ukraine): Грещук А. С. Проєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 54 с.
Data de publicació: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-de -2024
Editorial: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Далєвська, Діана Ярославівна
Dalievska, Diana
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
UDC: 664.66
Paraules clau: батон, loaf
хліб, bread
закваска, sourdough
бродіння, fermentation
переоснащення, re-equipment
асортимент, assortment
обладнання, equipment
Page range: 54
Resum: Метою роботи є проєкт технічного переоснащення цеху з виготовлення хліба на ПрАТ ”Тера”, м. Тернопіль для розширення асортименту. Відповідно до мети роботи були виконані наступні завдання, а саме: 1.Обґрунтування заходів які допоможуть в переоснащенні цеху; 2.Підбір та обґрунтування правильних технологічних схем; 3.Технологічні розрахунки; 4.Аналіз технохімічного контролю виробництва; 5.Проведена характеристика безпеки життєдіяльності та охорони праці. Структура кваліфікаційної роботи: 1.Анотація; 2.Вступ; 3.Три основні розділи; 4.Список використаної літератури.
The purpose of the work is the project of technical re-equipment of the bread production workshop at Tera, Ternopil, to expand the assortment. In accordance with the purpose of the work, the following tasks were performed, namely: 1. Justification of measures that will help in re-equipping the workshop; 2. Selection and justification of correct technological schemes; 3. Technological calculations; 4. Analysis of technochemical production control; 5. Conducted characteristics of life safety and labor protection. Structure of qualification work: 1. Abstract; 2. Introduction; 3. Three main sections; 4. List of used literature.
Content: Зміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 7 1.1. Доцільність переоснащення цеху 7 1.2. Характеристика сировинної зони 7 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4. Характеристика каналів реалізації 8 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1. Обґрунтування заходів переоснащення цеху з метою розширення асортименту 10 2.2. Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 10 2.3. Характеристика сировини основних і допоміжних матеріалів 11 2.4. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 18 2.5. Технологічні розрахунки 21 2.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 37 2.7. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 39 2.8. Технохімічний контроль виробництва 49 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 50 Список використаної літератури 54
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884
Copyright owner: © Грещук А. С., 2024
References (Ukraine): 1. ДСТУ 46.004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 15.08.1999]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1999.
2. ДСТУ 3583-2015 «Сіль поварена харчова. Загальні технічні умови»/ Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.04.2000]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1997.
3. ДСТУ 4463:2005. «Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 25.09.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2005.
4. ДСТУ 4623-2006 «Цукор білий. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 29.06.2006]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2006.
5. ДСТУ 4812:2007 «Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.01.2009]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
6. ДСТУ 4492:2017 «Олія соняшникова. Технічні умови» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
7. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
8. Дробот, В.І Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «ПрофКнига», 2019. – 579 с.;
9. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / ред. О.Т. Лісовенко. — К.: Наук. думка, 2000. — 281 с.
10. Закон України «Про охорону праці» [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12
Content type: Bachelor Thesis
Apareix a les col·leccions:181 — Харчові технології (бакалаври)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Грещук А._КР.pdf1,25 MBAdobe PDFVeure/Obrir
авторська довідка Грещук.pdf474,14 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador