Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.contributor.advisorDalievska, Diana-
dc.contributor.authorГрещук, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorHreshchuk, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-07-05T14:29:53Z-
dc.date.available2024-07-05T14:29:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationГрещук А. С. Проєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Д. Я. Далєвська. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45884-
dc.description.abstractМетою роботи є проєкт технічного переоснащення цеху з виготовлення хліба на ПрАТ ”Тера”, м. Тернопіль для розширення асортименту. Відповідно до мети роботи були виконані наступні завдання, а саме: 1.Обґрунтування заходів які допоможуть в переоснащенні цеху; 2.Підбір та обґрунтування правильних технологічних схем; 3.Технологічні розрахунки; 4.Аналіз технохімічного контролю виробництва; 5.Проведена характеристика безпеки життєдіяльності та охорони праці. Структура кваліфікаційної роботи: 1.Анотація; 2.Вступ; 3.Три основні розділи; 4.Список використаної літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the work is the project of technical re-equipment of the bread production workshop at Tera, Ternopil, to expand the assortment. In accordance with the purpose of the work, the following tasks were performed, namely: 1. Justification of measures that will help in re-equipping the workshop; 2. Selection and justification of correct technological schemes; 3. Technological calculations; 4. Analysis of technochemical production control; 5. Conducted characteristics of life safety and labor protection. Structure of qualification work: 1. Abstract; 2. Introduction; 3. Three main sections; 4. List of used literature.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 7 1.1. Доцільність переоснащення цеху 7 1.2. Характеристика сировинної зони 7 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 8 1.4. Характеристика каналів реалізації 8 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1. Обґрунтування заходів переоснащення цеху з метою розширення асортименту 10 2.2. Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 10 2.3. Характеристика сировини основних і допоміжних матеріалів 11 2.4. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 18 2.5. Технологічні розрахунки 21 2.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 37 2.7. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 39 2.8. Технохімічний контроль виробництва 49 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 50 Список використаної літератури 54uk_UA
dc.format.extent54-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectбатон, loafuk_UA
dc.subjectхліб, breaduk_UA
dc.subjectзакваска, sourdoughuk_UA
dc.subjectбродіння, fermentationuk_UA
dc.subjectпереоснащення, re-equipmentuk_UA
dc.subjectасортимент, assortmentuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху із виготовлення хліба на ПрАТ "Тера", м. Тернопіль для розширення асортиментуuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bread production workshop at PJSC "Tera" in Ternopil city to expand the product rangeuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Грещук А. С., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 15.08.1999]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1999.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583-2015 «Сіль поварена харчова. Загальні технічні умови»/ Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.04.2000]. – Київ : Держспоживстандарт України, 1997.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4463:2005. «Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 25.09.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2005.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623-2006 «Цукор білий. Технічні умови» / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 29.06.2006]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2006.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4812:2007 «Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.01.2009]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4492:2017 «Олія соняшникова. Технічні умови» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2005]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references7. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот, В.І Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «ПрофКнига», 2019. – 579 с.;uk_UA
dc.relation.references9. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / ред. О.Т. Лісовенко. — К.: Наук. думка, 2000. — 281 с.uk_UA
dc.relation.references10. Закон України «Про охорону праці» [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грещук А._КР.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
авторська довідка Грещук.pdf474,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора