กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878
ชื่อเรื่อง: Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортименту
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Project for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortment
ผู้แต่ง: Совальська, Наталія Ігорівна
Sovalska, Natalia
Bibliographic description (Ukraine): Совальська Н. І. Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.
วันที่เผยแพร่: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-กรก-2024
สำนักพิมพ์: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
Kukhtyn, Mykola
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
UDC: 664.66
คำสำคัญ: переоснащення, re-equipment
розширення асортименту, expansion of the assortment
батон Бутербродний з кмином, a loaf of sandwich with cumin
булочка Гречана, a bun of buckwheat
Page range: 58
บทคัดย่อ: Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ ”Тернопільхлібпром” для розширення асортиментуКваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 6 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 57 стор. В першому розділі кваліфікаційної роботи приведено техніко-економічне обґрунтування проєкту. У другому розділі приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, екологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання.Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.
The topic of the qualification work is « Project for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortment». The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 6 names. The total volume of the work is 57 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section of the qualification work. The second section contains the technological part, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines as a whole, phase-by-phase and production recipes, product output, environmental parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The third section consists of life safety and the basics of labor protection.
Content: Зміст 5 Вступ .6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Характеристика переоснащення підприємства 7 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 12 1.4. Характеристика каналів реалізації 13 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 16 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 16 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 17 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 22 2.4. Технологічні розрахунки 24 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 41 2.7. Технохімічний контроль виробництва 46 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ..49 Список використаних літературних джерел 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878
Copyright owner: © Совальська Н. І., 2024
References (Ukraine): 1. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарного виробництва. – К.: “Логос”, 1998. – 413с
2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарного виробництва. - К.: “Логос”, 2002. – 363с
3. Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарної галузі / /ВНТП 02-85 Минпищепром СССР, Гииропищепром-1. - М., 1
4. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.
5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
6. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.
Content type: Bachelor Thesis
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:181 — Харчові технології (бакалаври)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Совальська_КР.pdf1,17 MBAdobe PDFดู/เปิด
авторська довідка Совальська.pdf474,99 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ