Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878
Title: Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортименту
Other Titles: Project for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortment
Authors: Совальська, Наталія Ігорівна
Sovalska, Natalia
Bibliographic description (Ukraine): Совальська Н. І. Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ "Тернопільхлібпром" для розширення асортименту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 5-Jul-2024
Publisher: ТНТУ імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ імені Івана Пулюя
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
Kukhtyn, Mykola
Committee members: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh
UDC: 664.66
Keywords: переоснащення, re-equipment
розширення асортименту, expansion of the assortment
батон Бутербродний з кмином, a loaf of sandwich with cumin
булочка Гречана, a bun of buckwheat
Page range: 58
Abstract: Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технічного переоснащення цеху ТОВ ”Тернопільхлібпром” для розширення асортиментуКваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 6 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 57 стор. В першому розділі кваліфікаційної роботи приведено техніко-економічне обґрунтування проєкту. У другому розділі приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, екологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання.Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.
The topic of the qualification work is « Project for the technical re-equipment of the workshop at LLC "Ternopilkhlibprom" to expand the assortment». The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 6 names. The total volume of the work is 57 pages. The technical and economic justification of the project is presented in the first section of the qualification work. The second section contains the technological part, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines as a whole, phase-by-phase and production recipes, product output, environmental parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The third section consists of life safety and the basics of labor protection.
Content: Зміст 5 Вступ .6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Характеристика переоснащення підприємства 7 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 12 1.4. Характеристика каналів реалізації 13 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 16 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 16 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 17 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 22 2.4. Технологічні розрахунки 24 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 41 2.7. Технохімічний контроль виробництва 46 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ..49 Список використаних літературних джерел 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45878
Copyright owner: © Совальська Н. І., 2024
References (Ukraine): 1. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарного виробництва. – К.: “Логос”, 1998. – 413с
2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарного виробництва. - К.: “Логос”, 2002. – 363с
3. Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарної галузі / /ВНТП 02-85 Минпищепром СССР, Гииропищепром-1. - М., 1
4. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.
5. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.
6. Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві/ за редакцією чл.-кор. УААН, д-ра техн..наук, професора В.І.Дробот.- Київ: Кондор, 2016.- 330 с.
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:181 — Харчові технології (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Совальська_КР.pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open
авторська довідка Совальська.pdf474,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools